fbpx

Cecilia Tanzborn

Konstnär


Om mig

Jag heter Cecilia Tanzborn och är 35 år. Jag är uppväxt i Katrineholm med min mamma, pappa, storasyster och lillebror. När jag fyllde 22 år flyttade jag till Malmö för att studera till Förskollärare. Jag bodde i Malmö i 9 år och det var där jag träffade min man Niki. Vi flyttade ihop och fick en liten dotter vid namn Inez som nu är 5 år, lite senare kom lillebror Sion som nu är 3. Vi började leta hus och hamnade i Kvidinge där vi nu bor sedan 3 år tillbaka.

För ungefär ett och ett halvt år sedan blev jag sjukskriven på grund av utmattning och ångest och jag sökte länge efter någon slags ventil vilket ledde mig till att börja måla. Jag arbetar som förskollärare på heltid men försöker måla så ofta som jag bara kan eller behöver. Nere i vår gillestuga har vi organiserat ett rum till ateljé men det händer att jag även står i vår trädgård och målar.

Plats:

Kvidinge

Besök i ateljé:

Ja. Boka en tid med mig så jag är på plats

Kontakt:

Kontakta

Utbildning:

Självlärd
l

Teknik:

Abstrakta verk i akryl

Inspirationskällor:

Jag har ingen konstnärlig utbildning utan alla uttryck kommer från mig, min sinnesstämmning, mina känslor och inspiration från omgivningen och upplevelser.
l

Aktuellt:

SHOWROOMUTSTÄLLNING 29 juni-18 juli, Galleri Engleson i Kv Caroli Malmö

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?