fbpx

Sachiko Eklöf (Hanna Nordgren)

Konstnär


Om mig

Hej så fint att just du hittade hit, jag har ända sedan barnsben älskat att måla och att vara i kreativiteten. Det har varit allt från att skissa, avbilda växter till att använda akvarellfärg. Med den intuitiva målningen öppnades en helt annan värld som har givit mig & skapandet så mycket fint.

När jag målar går jag under namnet Sachiko Eklöf. Namnet betyder mycket för mig då Sachiko är det japanska namn jag fick när jag föddes i Japan och Eklöf är det efternamn som jag fick när jag adopterades till Sverige.

Om någon av mina konstverk tilltalar dig eller om du har några frågor om konsten, beställningar, leveranser eller andra funderingar tveka inte att höra av dig till mig.

All ljus och värme till dig / Sachiko. E

Plats:

Gävle

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Hemsida

Utbildning:

Kreativitet och intuition, healer.
l

Teknik:

Alla målningar är skapade från hjärtat, intuitionen och med healing-energi. Jag vet aldrig vad som kommer att skapas genom mina händer. Varje målning har ett budskap som kommer undertiden jag målar. Budskapen finns på baksidan av varje tavla.

Inspirationskällor:

Min önskan är att målningarna ska hjälpa dig att finna det du behöver i dig själv, att dem ska sprida healing, ljus, glädje och lycka till just dig.

10% av varje såld tavla går till den ideella organisationen Suicide Zero.

l

Aktuellt:

Några av mina målningar finns att se på Little Art Cakery i Gävle under obestämd tid.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?