fbpx

Peter Rennerstedt

Konstnär


Om mig

Heter Peter, är född i Stockholm, uppväxt i Karlstad och bor nu sedan 1982 i Göteborgs området där jag har mitt arbete som jag trivs med.

Har sedan början 2000-talet börjat intresserat mig för fotografering. Har inte gått någon fotokurs utan har lekt och använt min Nikon D5000 VR 55-105 på alla möjliga sett. Har även frågat mig fram och fått olika tips från vänner och andra fotointresserade men även läst en hel del. Har mycket kvar att lära men hoppas att ni ska tycka om det jag tagit och gärna tycka till.

Har nyligen köpt mig årets modell av Nikon D7500. Det är en bra kamera men den fungerar inte som D5000 så det är som att börja om från början men det är bara roligt.

Fick en lättare Stroke, juni 2016 så det här inte blivit så mycket fotograferingar men håller nu sakta på att komma tillbaka och har börjat komma ut mer och mer. Är Hjärntrött, ljudkänslig och ljuskänslig med svag vänstersida. Har ibland fått ta fram käppen för att kunna ta mig framåt men jag gör det med glädje för det kunde ha gått mycket värre.

Plats:

Sollebrunn

Besök i ateljé:

Ja. Boka en tid med mig så jag är på plats

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

www.prennerstedt.se

Utbildning:

Kock
l

Teknik:

Data, fotografering, iPhone

Inspirationskällor:

Naturen, djur, havet

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?