fbpx

Nina Torp

Konstnär


Om mig

Jeg maler intuitive bilder med akryl eller Encaustic voks. Nå eksperimenterer jeg med olje. Jeg vet aldri hva resultatet blir når jeg maler. Oftest blir det noe helt annet enn jeg hadde tenkt. Jeg går inn i en meditativ boble hvor tid og sted blir borte. Det er et fantastisk sted å være. Jeg utforsker litt ulike teknikker når jeg maler. Når jeg er fornøyd med bildene mine, vet jeg at jeg har malt intuitivt, hatt det gøy og kost meg.

Jeg har ingen formell utdannelse innen kunst, men jobber intuitivt. Inspirasjonen får jeg gjennom meditasjoner, naturen, mennesker, havet, og andres kunst og teknikker.

Plats:

Sundbyfoss, Norge

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Facebook

Hemsida

Utbildning:

Jeg er utdannet sykepleier med operasjon, administrasjon og ledelse som spesialfelt. Jeg er sertifisert medium og har gått mange kurs på Arthur Findley College i England. Jeg er også hypnoterapeut i non verbal hypnose og regresjonsterapeut fra Mesmerismus skolen med Marco Paret i Nice, samt healer og coach.
Jeg har ingen formell utdannelse innen kunst, men jobber intuitivt.
l

Teknik:

Akryl på lerret, Acrylic pour, Encaustic Art.

Inspirationskällor:

Jeg har ingen formell utdannelse innen kunst, men jobber intuitivt. Inspirasjonen får jeg gjennom meditasjoner, naturen, mennesker, havet og andres kunst og teknikker.
l

Aktuellt:

Cafe Kaffka, Gjøvik

Drengstua, Gjøvik

Galleri Kunstgress, Oslo

Galleri Oasen, Gran

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?