fbpx

Martin Hauglid

Konstnär


Om mig

Jeg jobber i mange ulike medier, først og fremst med grafikk, tegning og maleri. I hovedsak er jeg en autodidakt, som har gått i lære hos mange ulike kunstnere siden 90- tallet.

I 2021 konsentrerer jeg meg om blekktegninger på akvarellpapir. De er ekspressive og ærlige. Motivene er hentet fra underbevisstheten, og de inneholder både symboler og motiver, som åpenbarer seg for meg i meditasjoner og drømmer. Det er viktig for meg å være autentisk, både i utrykk og innhold.
Til hverdags jobber jeg som coach og veileder, for arbeidsledige i Norge.

Plats:

Oppegård, Norge

Kontakt:

Kontakta

Social media:

Instagram

Utbildning:

Autodidakt. Kurset i ulike medier, av en rekke ulike kunstnere: Koldnål- Arne Bendik Sjur og Erik Svendsen. Tresnitt- Marianne Gihle. Digital fotografi- Olav Erik Storm. Portrett- og oljemaleri- Frode Pedersen og Ingrid Thortveit. Analytisk tegning- Jonas Vilberg.
l

Teknik:

Akvarell og grafikk.

Inspirationskällor:

Listen er lang over både kunstnere og kunst, som inspirerer meg. Ekspresjonismen er nok den kunstretningen som jeg føler meg mest knyttet til, men jeg er også opptatt av tegneserier og outsider art. Jeg er interessert i både meditasjon, drømmer og magisk tenkning.
l

Tidigare utställningar:

 • 2015- 35 Mini Print International of Cadaques, Spania
 • 2015 NOoSphere Arts, New York
 • 2016 Tar Heel Lounge No.2, New York

  Contact the artist

  Would you like to know more about a specific art work?

  Are you asking as a company, organisation or privately?
  Do you follow Artportable on social media?