fbpx

Madalina Olaru

Arkitekt 

Madalina Olaru

Konstnär


Om mig

2009 tog jag min examen i design på West University in the Arts and Design Faculty universitet i Timisoara I Rumänien där jag pluggade I 5 år.
Efteråt jobbade jag 5 år för ett företag som inrednings arkitekt innan mit flytt till Sverige och jag älskade varje minut av det. Detta jobb gav mig möjligheten att bli mer erfaren inom konst, att växa min uppmärksamhet för detaljer och min dedikation för att skapa funktionella produkter. Min längtan och passion för att bli professionell inom detta yrke var starkare än nånsin.

Nu har jag mer än 10 års erfarenhet av inredning och mitt nya mål är att skapa nya möjligheter med MyNovaHem för fastighetsutveckling med hjälp av huscontainer-konceptet. Samtidigt vill vi bidra till utvecklingen av människors uppfattning om själva konceptet. Det riktar sig till alla som letar efter ett nytt hem och den ska vara annpassbar för ens budget.

I mitt personliga liv har jag nått ett annat mål, jag är mamma till en 1 år gammal pojke och tillsammans med min man njuter vi av pojkens glädje som han erbjuder oss dagligen. Vi bor i Bollebygd och vi spenderar mycket tid med våra familjer samt nära och kära. Vi är ivriga att upptäcka vad framtiden har att erbjuda oss mest nu när vi har våran egna lilla familj.

Plats:

Besök i ateljé:

Ja. Boka en tid med mig så jag är på plats

Kontakt:

Kontakta

Utbildning:

Högskolan_Master Degree
l

Teknik:

Inredningsarkitekt

Inspirationskällor:

Jag hittar inspiration i verken från tidigare mästare och i projekten av de som idag blir konstnärer, designers, arkitekter och som i framtiden kommer att ses med respekt och beundran.
l

Aktuellt:

Container Houses/Student Lägenhet

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?