fbpx

Lars-Åke Grönberg

Fotograf


Om mig

Jag har sedan mina ungdomsår alltid varit väldigt intresserad utav fotografi. Min absolut första kamera fick jag i samband med den årliga bilmässan i Älvsjö, Stockholm i slutet av 1970-talet.

Kärleken till naturen, djurlivet, människor och den spontana omgivningen spelar en avgörande roll i mitt konstnärskap och fotograferande. Från sommarstället i Karlsborg till bostaden i Huddinge, Stockholm kan jag med kameran fånga hur naturen förändras, människor i olika miljöer och hur djurlivet anpassar sig efter Sveriges fina årstider.

Mina foton får mer än gärna skapa en känsla eller en tanke hos betraktaren. Jag går ibland emot normerna på hur det egentligen skall gå till. Mitt budskap är att kvinnan är vacker exakt som hon är, oavsett form på kroppen eller hudfärg. Mitt absoluta mål är att få modellen att må bra och känna sig stolt över vem hon är.

Som person är jag väldigt lättsam, humoristisk, lugn, spontan och hänger väldigt sällan läpp. Jag arbetar otroligt noggrant och målmedvetet med mina fotografier och ofta är de fulla med detaljer som gör sig bäst i print på blanka fina papper. Jag fotograferar både på uppdrag såsom bröllop och porträtt men även egna projekt.

Plats:

Huddinge

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Instagram

Instagram 

Utbildning:

Autodidakt
l

Teknik:

Canon EOS 200D 
85mm 1.8
70/200mm 2.8

Inspirationskällor:

Människor, naturen och djurlivet.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?