fbpx

Jenny Lindh

Konstnär


Om mig

För mig handlar min konst om att fånga den där känslan som fick mig att stanna upp och känna förundran inför ett speciellt objekt. ”Objektet” kan variera, men när jag målar realistiskt handlar det oftast om att fånga leken och samspelet mellan ljus och mörker. Skuggornas spel som skapar dramatik, känslor, hänförelse ….passion?!
På senare år har jag även börjat variera mitt skapande och leka mer fritt med form och färg och bara följa min intuition. Vilket resulterar i abstrakta och färgstarka drömscenarios.

Jag håller fortfarande på att utvecklas och hitta ”hem” som konstnär. Det var inte länge sedan jag satte min ”vanliga” karriär på paus, och valde att ge mitt konstnärs-jag en ärlig chans. (Det enda som man ångrar när man blir gammal är väl chanser/vägar man aldrig vågade ta, eller hur?!)
I dagsläget är jag mitt i den kreativa processen att skapa 10-20 tavlor till mitt första helt egna vernissage. Något som jag verkligen ser fram emot!

Plats:

Hällebäck, Uddevalla

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Instagram

Utbildning:

Estetiskt gymnasium och fristående kurser, men främst självlärd.
l

Teknik:

Målar främst i akryl, men är inte främmande för att uttrycka mig i andra medium. Allt från blyerts, kol till pastell. Skapar både realistiska och abstrakta verk.

Inspirationskällor:

Livet och ljuset.
l

Aktuellt:

I dagsläget är jag mitt i den kreativa processen att skapa 10-20 tavlor till mitt första helt egna vernissage. Något som jag verkligen ser fram emot!

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?