fbpx

Jennie (Musse) Sandborg Billman

Fotograf


Om mig

Jag är violinist och jobbar i Hovkapellet på Kungliga Operan i Stockholm sedan 30 år tillbaka. Älskar opera i synnerhet och musik i allmänhet.
När jag fick en utmattningsdepression för några år sedan skaffade jag en hund för att komma ut och fotograferade då med mobiltelefonen på promenaderna. Har alltid önskat att jag kunnat teckna och måla men jag har uppenbarligen inte haft bilder i händerna. Det ordnade sig bättre med en kamera som jag köpte när jag inte tyckte mobilen räckte till längre och på den vägen har det fortsatt.
Har ett ganska okomplicerat förhållande till all slags konst och musik – tycker jag om något, är det så och tvärtom, det behöver inte vara svårare. Det hoppas jag lyser igenom i mina bilder, att det är lätt att se, uppleva och att det inte kan bli fel.
Nyfikenhet och rädsla är mina största drivkrafter till att hitta uttryck och naturen står för de flesta motiven. Makrofotografi är för mig det mest intressanta just nu, i den lilla världen gör det inget att det kan vara svårt att ha överblick ibland.
Nu har jag kommit hit – där jag hoppas kunna dela med mig av mina bilder och fotografiska upptäckter till alla som är nyfikna och intresserade.
Välkomna!

Plats:

Mälarhöjden, Hägersten, Stockholm

Kontakta:

Kontakt

Länkar:

instagram: mussesandborg

Utbildning:

Pågående autodidakt inom foto, Musikhögskola inom musik

l

Teknik:

Digitalt fotografi, bildbehandling

l

Inspirationskällor:

Världen och det som finns i den, levande och döda ting, sagor och myter, allt som kommer i min väg.

l

Aktuellt:

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?