fbpx

Helen B Langlais

Konstnär


Om mig

Konst och Yoga är mina livlinor, som går hand i hand då jag försörjer mig som yogalärare och konstnär. Mest gillar jag att måla abstrakt, låta iakttagaren själv känna en viss känsla och se något eget speciellt i det jag skapar. Träd och blommor är dock ett återkommande tema i mitt måleri, om än abstrakt även där.

Jag strävar efter att hela tiden gå vidare, utvecklas och prova nya former av uttryckssätt. Därav jobbar jag mest i blandteknik och experimenterar mig nyfiket fram. Eftersom jag har ett förflutet inom möbeldesign/tillverkning, textilkonst och silversmide ligger det nära att blanda dessa uttrycksformer i min konst. Inspiration kommer mycket från Marocko, Spanien och Frankrike där jag tidigare varit bosatt. Men även skogen och naturen överlag har alltid varit en stor källa till inspiration, då jag är uppvuxen bland Smålands djupa skogar. Gemensamt för alla mina bilder är en stor känsla av vördnad och kärlek till hela skapandeprocessen.

Plats:

Lund.

Besök i ateljé:

Ja. Boka en tid med mig så jag är på plats.

Kontakt:

Kontakta

Utbildning:

Längre och kortare konstutbildningar. Textil, sömnad, formgivning. Trä, möbeltillverkning + design. Bildlärarutbildning. Silversmide.
l

Teknik:

Blandteknik.

Inspirationskällor:

Naturen, musik, resor. Frankrike, Spanien, Marocko. Mode. Färgkombinationer. Mediyoga.
l

Aktuellt:

Bygger grund för framtida utställning.

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?