fbpx

Hans Woksepp

Konstnär


Hans Woksepp

Om mig

Jag heter Hans Woksepp.

Mina konstnärliga ådra har jag utvecklat inom matlagning som tidigare varit mitt yrke. Mina intresset för konsten väcktes redan i tidig ålder då jag gick ut till sjöss med fartyget MS Argentina, som kockelev, 16 år gammal.

Jag växte upp på Öland men är nu bosatt i Kalmar. Närheten till havet är något som tydligt avspeglas i mina verk, många målningar med ostkustmotiv och västkustmotiv. Havet är min allra största inspirationskälla och ett återkommande tema. Även naturen i stort är något som alltid inspirerar mig.

Nu är jag pensionär och ägnar mig helhjärtat åt konsten. Ofta arbetar jag med flera målningar samtidigt, många landskapsmålningar med akryl men även akvarell, olja och gouache. Jag vill förmedla värme med mina tavlor och det sägs även att jag målar stämningstavlor och strävar efter att betraktaren ska känna att den skulle vilja befinna sig på den platsen som målningen avbildar.

Plats:

Kalmar

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Hemsida
Konst.se

Utbildning:

Autodidakt

l

Teknik:

 Akryl men även akvarell, olja och gouache

Inspirationskällor:

Min största inspirationskälla är havet och kan ofta ses i alla min konst. Naturen är också något som alltid inspirerar mig.

l

Tidigare utställningar:

 • Strand Hotell Borgholm Öland på skördefesten
 • Torreby slott på västkusten
 • Sommarutställningar på Röe Gård vid Lysekil
 • Trollhättans museum sam-utställning med olika teman
 • Sam- utställning Vänersborg med olika teman
 • Nordiske Gallerier og kunstnere
 • Akvarellmålarna
l

Aktuellt:

I år skall jag ställa ut i en samlingsutställning i Stenhallen på Öland i Borgholm i med början 13 maj tom 27 maj, 9 Juli till och med 22 juli, 17 september till och med 3 oktober.

l

  Contact the artist

  Would you like to know more about a specific art work?

  Are you asking as a company, organisation or privately?
  Do you follow Artportable on social media?