fbpx

Estelle Holbek

Konstnär


Om mig

I 2016 påbegyndte jeg at uddanne mig til kunstterapeut og opdagede glæden ved male og eksperimentere med forskellige teknikker, materialer og kunstterapeutiske øvelser. Jeg har oprindelig en baggrund som Art Director fra reklame- og eventbranchen, hvor min opgave var at skabe et visuelt look med et specifikt budskab for øje.
Når jeg skaber min egen kunst, har jeg mulighed for at udtrykke mig frit og gå på opdagelse i en verden med uendelige muligheder. Det fascinerer og forundrer mig hver gang, når jeg står med et færdigt værk og tænker: hvor det kom fra…?

Når jeg ikke arbejder på egne værker, er jeg i gang med at etablere ARTOMIC – børnenes kunstlaboratorium for børn i alderen 7-14 år.
Min rolle som kunstterapeut er, at give de unge kunstlaboranter et rum til at skabe, udforske og opleve hvordan særligt udvalgte kreative øvelser kan have en forløsende effekt. Nogle børn oplever øvelserne som beroligende, andre udfordrende. De kan også opleve indre begrænsninger som skal overvindes, en kropslig ro eller en særlig glæde ved at lykkedes i et fælles kunstværk.

Plats:

København

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

ARTOMIC.DK
Instagram

l

Teknik:

Mixed

Inspirationskällor:

Alt mellem himmel og jord

    Contact the artist

    Would you like to know more about a specific art work?

    Are you asking as a company, organisation or privately?
    Do you follow Artportable on social media?