fbpx

Christine R Lundberg

Konstnär


Om mig

Jag älskar och vill förmedla vår vackra natur! Därför vill jag i största möjliga mån använda naturfynd i mitt skapande men som bas blir det akrylfärg. Ibland försöker jag förmedla ro, känslor, ibland åsikter men det är såklart upp till betraktaren själv att tolka.
Livet är inte alltid lätt, mycket tråkigheter kan hända på livets väg. Det var sådant som blev min inkörsport till att börja skapa konst, för att ge utlopp för alla tuffa känslor. Med lite akrylfärger, sand, spegelbitar mm så satte jag igång och sen har jag fortsatt skapa efter lust och inspiration.
Jag är en skånetös som hamnat på västkusten. Det var min fascination för havets fantastiska oändlighet, vågor och brus som fick mig att vilja bo här. Havet skapar välmående. På flera sätt har detta hjälpt mig komma igång med mitt skapande. En fantastisk händelse som spädde på min lust att skapa var första gången jag kom ner till stranden och fann drivor med snäckor, denna syn gjorde mig alldeles lycklig. Min första tanke var att jag måste göra något av detta! Just då kom ”Snäckans Konst” till och det ingår alltid någon snäcka i min konst. Skapande och besök vid havet ger ny livsenergi!!

Plats:

Halland

Kontakt:

Kontakta

Utbildning:

Autodidakt
l

Teknik:

Akryl och Mixed Media

Inspirationskällor:

Naturen, omgivning och min inre inspiration och fantasi

Aktuellt:

Utställningar på Galleri 70 i Halmstad samt på “Halmstad City”, Köpmansgatan i Halmstad

Contact the artist

Would you like to know more about a specific art work?

Are you asking as a company, organisation or privately?
Do you follow Artportable on social media?