Camilla Wigström

Konstnär


Om mig

Camilla Wigström heter jag, och är 37 år gammal. Jag bor med mina två barn i Södra Sandby, Skåne. Sen jag var liten har mitt intresse för eget skapande varit väldigt stort. Redan sen tidigt ålder satt jag i timmar med en penna i handen och tecknade. När jag blev äldre övergick även intresset till akvarell, olja och akrylfärg. Idag målar jag nästan bara med akryl. Att måla med olja har jag inte tålamod till:) Teckna kan vara roligt, men det gör jag mest tillsammans med mina barn. Jag brinner för färgrika målningar som lyser upp väggen. Motiven varierar efter vad jag känner för att måla. Allt från Disney karaktärer, ansikten och djur mm. men i min egen stil såklart. På senare tid har jag tyckt det varit kul att även göra tryck på kuddar, koppar mm. då jag upplevt ett stort intresse från omgivningen att på så vis få in min konst i deras hem.

Min framtidsvision är att få ut mer färg åt folket som lyser upp i vardagen.

Plats:

Södra Sandby

Kontakt:

Kontakta

Se fler målningar:

Facebook
Instagram

Utbildning:

Gymnasiet, estetiska programmet i Lund
Vidareutbildning, Konstskola (1 år) Kristianstad

l

Teknik:

Akrylmålning

l

Inspirationskällor:

Allt o inget! Bla. Sociala media men framförallt min egen fantasi och motiv som kommer till mig i vardagen.

l

Aktuellt:

Mitt pågående projekt är i huvudsak att få igång min enskilda firma o försöka satsa mer på min konst. Ska även ställa ut min konst till påsk i en butik som ska öppna upp i närheten där jag bor.

Utställning

Kulturnatten i Malmö Lördag den 28 september kl.18.00-24.00 på Salong Engelbrektsgatan 12 hår och skönhet. Jag kommer finnas på plats.

Tidigare:
Mårtenstorps Gårdsbutik, Fogsvansen 3, 247 32 Södra Sandby. Långfredag- Annandag påsk 10-16.

Kontakta Camilla Wigström

3 + 2 =